
בר היין בנימין, שפעל ברחוב נחלת בנימין פינת קלישר רק שנה וחצי ניסגר (קודם לכם פעלה שם מסעדת תהל במשך שנים רבות), ובמקומו חיש קל נפתח Wychwood, מסבאה ובית בירה. את המקום פתח מיכה שוורץ, איש עסקים ומהנדס שמתמחה בנדל"ן, תוך שהוא מגייס את השף הדר מצקין שעבד במסעדת בוקצ'ו מרחוב הירקון ובמסעדות בארצות הברית. "הייתה ברחוב הגזמה של ברי יין", הם אומרים ומתכוונים לכך שבטווח של 60 מטרים אחד מהשני, פעלו שלושה ברי יין הכוללים גם את 'טרקלין' ו'בר יין' המצליחים, "ובירה נמצאת כרגע במוקד ההתעניינות החדש של הציבור. רצינו לפתוח מסבאה, כמו שרואים לפעמים בסרטים תקופתיים" אומרים השניים, "מהסוג שיורדים מהכרכרה, ונכנסים לשתות בירה טובה עם אווירה שמחה ולאכול טוב, ואם מוזגים בירה, לא נגיש אוכל גורמה במנות קטנות ומעוצבות, המטרה היא כמו במקומות טובים בחו"ל, שאתה נהנה, שותה ואוכל ומגלה שעוד נשאר לך כסף בכיס".
בתפריט אפשר למצוא מנות ים כמו 'כחול עמוק' - מולים שוחים בציר דגים , פסטיס ועשבי תיבול (29 ₪) וגם פיש אנד צ'יפס (39 ₪), יש גם מנות ברים כהלכה כמו פשטידת לחם שממולאת בבצל, גבינת רוקפור, קוביות לחם ושמנת (29 ₪), ולחובבי הבשר גם 250 גרם של ספריבס ברוטב ברנדי, פורטבלו ושמנות (65 ₪) ומהחבית נמזגות עשר סוגי בירה בטווח מחירים של 28-34 ₪ לחצי ליטר, כאשר שוורץ מדגיש שבכוונה לא נמזגות כאן בירות טריוויאליות, לכן אפשר למצוא במקום ברזים של בלהווין, בירת סטאוט מסקוטלנד, לונדון פרייד, וגם בירת הובגבולין שמיוצרת בוויצ'ווד אנגליה והעניקה למקום את שמו.
Wychwood . רחוב נחלת בנימין 30 תל אביב טלפון 03-5168410 שעות פתיחה א'-ש' 12:00-01:00
(פורסם בטיים אאוט תל אביב 12/8/10)
אכלנו שם היום, והיה מעולה!!! זול, טעים, שונה ולבבי. מה אדם צריך יותר מזה???
השבמחקוזו דעתי על המקום:
השבמחקhttp://saloona.co.il/losogeretape/?p=1408
לא סוגרת ת'פה